Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Arrow Season 3 -- SPOILERS! Ποιους νέους χαρακτήρες θα δούμε στην νέα σεζόν;

Σύμφωνα με το TVLine 4 νέες χαρακτήρες αναζητούνται για να προστεθούν στο cast του Arrow την νέα σεζόν... για τους δυο από αυτούς ξέρουμε ότι θα αποτελούν κομμάτι των flashback του Oliver!


Ας δούμε όμως ξεχωριστά τι ξέρουμε μέχρι τώρα για τον καθένα από αυτούς τους 4 νέους χαρακτήρες:



  • Daniel: Ο πρώτος χαρακτήρας είναι ο Daniel (το όνομα ακόμα παίζεται, μπορεί και να αλλάξει). Τον Daniel θα τον δούμε αρκετές φορές στην 3η σεζόν και είναι ένας αινιγματικός και πάρα πολύ έξυπνος επιχειρηματίας που ασχολείται με την ανάπτυξη τεχνολογικών καινοτομιών. Παρ'όλη την επιβλητική γοητεία και αυτοπεποίθηση του, έχει ένα τραυματικό παρελθόν το οποίο θα τoν οδηγήσει να γίνει ένας high-tech υπερήρωας! Μεγάλες οι πιθανότητες να τoν δούμε να πολιορκεί  ερωτικά την Felicity αλλά και τον Oliver να του αντιτίθεται τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό τομέα!
  • Seth: Ένας μορφωμένος εγκληματίας με μεγάλες φιλοδοξίες και μια λόξα προς την χημεία.  Αποκτά τη δύναμή του, εκθέτοντας τους εχθρούς του σε ένα ναρκωτικό που τους κάνει να μην θέλουν να αντεπιτεθούν. Α(!) και σε θέμα φυσικής κατάστασης αγγίζει τα επίπεδα του Oliver!!
  • Toshi: Θα τον δούμε κυρίως στα flashback του Hong Kong. Ο Toshi θα είναι ο δει χειριστής και "δάσκαλος" του Oliver και τελικά θα δημιουργήσουν μια πολύ καλή φιλία. Εκπαιδευμένος, ικανός με τα όπλα και στη μάχη σώμα με σώμα, οργανωμένος αλλά και αφοσιωμένος πατέρας και σύζυγος.
  • Akiko: Η γυναίκα του Toshi, την οποία και αυτή θα δούμε στα flashback του Oliver. Όπως και ο άντρας της, και αυτήν είναι ικανότατη στις πολεμικές τέχνες!

Αρκετοί νέοι χαρακτήρες που θα περιπλέξουν τις καταστάσεις τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τον κάθε χαρακτήρα καθώς και να δούμε ποιοι ηθοποιοί θα τους υποδυθούν, εν τέλει.

Ευχαριστούμε την σελίδα Arrow Greece για την μετάφραση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου