Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Arrow Season 3 - ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!!

 Συνέντευξη του Stephen Amell στο Eek Comic and Pop Culture Festival

  • Ποιους άλλους χαρακτήρες από τα comics θα ήθελες να δούμε στη σειρά;
    Τον Ρας Αλ Γκουλ
  • Ποιο επεισόδιο ήταν το αγαπημένο σου και ποιο σε δυσκόλεψε περισσότερο στα γυρίσματα, στη 2η σεζόν;
    Το αγαπημένο μου ήταν το Three Ghosts, μιας και κατάφερα να ξαναδουλέψω με τον Colin Donnell(Tommy). Είχαμε γίνει κολλητάρια, αλλά μετά αυτός πέθανε…όχι στην πραγματική ζωή!Ήταν συγκλονιστικό που φέραμε τον Flash στον κόσμο μας. Το πιο δύσκολο επεισόδιο ήταν αυτό με το θάνατο της Moira. Η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε ήταν αυτήν που παρουσίαζε τα συναισθήματά μου και ήταν δύσκολο να ξεχωρίσουμε το πως αισθανόμουν για τον θάνατο της μητέρας μου, ως Oliver και για την αποχώρηση της Susanna από το καστ, ως Stephen.
  • Πως αισθάνεσαι κάθε φορά που κάποιος χαρακτήρας πεθαίνει; Πως είναι να δουλεύεις μαζί τους;
    Έχω έρθει κοντά με όλο το κάστ… Είναι σαν πραγματικός θάνατος!
  • Θα δούμε περισσότερο από το Suicide Squad στην επόμενη σεζόν;
    Προσπαθούσα να προωθήσω το Suicide Squad για δική του σειρά…” το σκέφτεται λίγο και τελικά απαντάει “Ναι, θα έχουμε περισσότερο στη νέα σεζόν.
  • Τι έχεις να πεις για την σκηνή με την Felicity στο φινάλε;
    Olicity, αυτό σας καίει πραγματικά;” Ήταν αρκετά προσεχτικός στα λόγια του για το φινάλε, μιας και δεν ήθελε οι τηλεθεατές να νομίζουν ότι θα πει κάτι το οποίο ίσως να μην γίνει αλλά και το αντίθετο.
  • Θα δούμε καθόλου τον ξάδερφό σου τον Robbie στη σειρά;
    Θα το ήθελε πολύ, αλλά δεν ανησυχώ για τον Robbie, έχει κλείσει ήδη δύο ταινίες.
  • Πόσο σας πήρε να ετοιμάσετε μια σκηνή μάχης;
    Περίπου 2 εβδομάδες. Ο James Bamford είναι ο σκηνοθέτης αυτών των σκηνών. Κάνουν πολλά σκληρά γυρίσματα με “όχι-ηθοποιούς” και στην συνέχεια μπαίνουν οι ηθοποιοί. Όταν γυρίζαμε την σκηνή της μάχης του 2×23, ο Βamford είχε κυριολεκτικά τον σκηνοθετικό έλεγχο στα γυρίσματα.
  • Στις σκηνές με τα ακροβατικά τι γίνεται;
    Θα ήθελα να τα κάνω όλα εγώ, αλλά η ασφαλιστική εταιρία δεν με αφήνει.
  • Πόσο συχνά χρησιμοποιείς το μονόζυγο-σκάλα;
    Δεν θα απαντήσω ευθέως… Απλά θα σας πω ότι ο προπονητής μου είναι ο Paul Darnell, ο άνθρωπος που ντουπλάρει τον Henry Cavill στο Man of Steel.
  • Πόσο καλός είσαι στην τοξοβολία;
    Πολύ καλός! Δεν είναι εφικτό να γυρίσουμε πραγματικές σκηνές με το τόξο. Σε αντίθεση με τα όπλα, δεν υπάρχουν σκηνοθετικά κόλπα για να γυριστεί, οπότε απλά τραβάω μια άδεια χορδή, δεν χτυπάω κανέναν, δεν πυροβολώ κανέναν. Βλέπετε πόσο σημαντικός είμαι.
  • Θα ήθελες να παίξεις τον Green Arrow στην ταινία Justice League;
    Θα ήθελα να είμαι σε αυτή την ταινία. Θα ήμουν γαμάτος!
  • Καμία καλή ιστορία με τον John Barrowman;
    Μια φορά ήμουν δεμένος, χωρίς μπλούζα και ιδρωμένος σε έναν τοίχο και ήρθε ο John και με τσίμπησε στο στήθος. Τώρα που ο John θα γίνει μόνιμος, θα χρειαστούμε μια συνέντευξη αποκλειστικά για να πούμε ιστορίες.
  • Θα βγάλεις την μπλούζα σου;
    Είμαι σε διακοπές.
  • Σου λείπει η φράση “You have failed this city?”
    Εννοείται! Μου έχουν τόνισει ότι είναι κάτι που αφορά την 1η σεζόν. Αλλά λογικά στα flashbacks θα πρέπει να δείξουμε πως μου ήρθε η ιδέα να το λέω.

MIKΡΑ:

- O Stephen ξεκίνησε την προπόνηση του super ήρωα μέσα στον Ιούνιο και υπόσχεται ότι θα έχουμε και μονόζυγο-σκάλα.
- Ο Amell τόνισε ότι δεν χρειάζεται να κοιτάει το τέλος του σεναρίου για να δει αν ο χαρακτήρας του θα ζήσει ή όχι, σε αντίθεση με τους υπολοίπους. Όπως λέει και ο David Ramsey “Είμαι ο μαύρος της σειράς. Πρέπει να δω αν θα ζήσω ή όχι”.
- Ο Amell μας λέει ότι ο ρόλος της Felicity δεν προβλέπονταν για μόνιμος. Έλαβαν 3 παρατηρήσεις για την πρώτη της εμφάνιση. Η μία από αυτές έλεγε: “Την ξανθούλα με τους υπολογιστές… θέλω να τη ξαναδώ“.

Ετοιμαστείτε να δείτε έναν διαφορετικό Malcolm Merlyn! 
Σύμφωνα με τον John Barrowman, “Ο Μalcolm καταφέρνει πάντα να χάνει όποιον βρίσκεται δίπλα του…για τον οποιοδήποτε κάθε φορά λόγο. Συνηδητοποιεί πλέον ότι ο λόγος που έχασε τον Tommy ήταν επειδή είχε δεθεί συναισθηματικά μαζί του. Ανέκαθεν ο Malcolm είχε την ικανότητα να ελέγχει τους πάντες, είτε με τον δικό του τρόπο είτε εξαγοράζοντάς τους με χρήματα. Αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να μάθει να τους ελέγχει “χτυπώντας τους στο συναίσθημα”, ώστε να μην αναγκαστεί πάλι να χάσει κάποιον από κοντά του. Αυτό προσπαθεί να επιτύχει και με τη Thea, τώρα που αυτήν είναι ένα ράκος συναισθηματικά. Θέλει να ξαναχτίσει την οικογένεια του. Έχει ανάγκη τη Τhea όσο τον έχει και αυτήν.

 Ausiello - TVLine
Όπως μας έχει συνηθίσει ο Ausiello από το TVLine, έτσι για ακόμα μια φορά μας έδωσε ένα μικρό σποιλεράκι για το τι μέλει γενέσθαι στη σχέση της Felicity με τον Barry Allen. Για να δούμε τι μας είπε…
  • Ποια θα είναι ακριβώς η κατάσταση της σχέσης Barry – Felicity τόσο στο Flash όσο και στο Arrow?
Όπως φάνηκε και από τον πιλότο του Flash (Arrow 2×8 – The Scientist) ότι η επίσκεψη του Barry στην Starling City (αλλά και/ή κάποιος που γνώρισε εκεί) του έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Αλλά παράλληλα έχουμε δει ότι ο “εγκληματολόγος” μας βρίσκεται σε μια πολύπλοκη σχέση με την Iris West, την κόρη του αστυνομικού, με την οποία μεγάλωσαν μαζί. Το θέμα είναι, πότε αυτοι οι δυο θα ξεπεράσουν την αδερφική σχέση τόσων ετών;

Stephen Amell – Phoenix Comicon 2014

Ο Stephen Amell παρευρέθηκε στο Phoenix ComicCon 2014 και μας μίλησε για το αν εννοούσε τα όσα είπε στη Felicity αλλά και το τι θα δούμε στην 3η σεζόν.
  • Πιστεύεις ότι στο φινάλε όταν της είπε “Σ’αγαπώ” το εννοούσε; Όπως εμείς τουλάχιστον θα θέλαμε να το εννοεί!
Πιστεύω πως αν το εννοούσε ή όχι, ή αν ήταν ένας συνδυασμός και των δύο, θα το μάθουμε στα πρώτα επεισόδια της 3ης σεζόν. Για αυτό που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εννοούσε ήταν αυτό που της είπε στο 2×6, ότι δηλαδή δεν μπορεί να είναι με κάποια την οποία νοιάζεται πραγματικά. Αυτό σίγουρα το εννοούσε! Οπότε μένει απλά να δούμε. Είναι ένα μεγάλο θεμα το οποίο πρέπει να λυθεί στην 3η σεζόν και αυτό που θα δούμε μέσω των flashbacks είναι ότι όλη η ανθρωπιά του Oliver έχει χαθεί, του την έχουν “πάρει”. Ο Oliver που είδατε στο 1×1 ήταν ένας δολοφόνος, είχε γίνει απάνθρωπος. Αυτό λοιπόν, που θα δούμε κυρίως στη νέα σεζόν είναι κατά πόσο ο Oliver θέλει να βρει πάλι την ανθρωπιά του, αν είναι διατεθειμένος να αγαπήσει κάποιον, αν θέλει να είναι ήρωας, αν θέλει να κερδίσει πίσω την εταιρία της οικογένειάς του και να βοηθήσει την πόλη του…αυτά είναι που τον απασχολούν κυρίως! Οπότε το όλο θέμα με τη Felicity θα ξεδιαλύνει στα πρώτα επεισόδια.
Όποιος θέλει μπορεί να ακούσει τη συνέντευξη από το παρακάτω link πατώντας το Play Button που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας. http://oliver-and-felicity.tumblr.com/post/88118109746/stephen-answering-an-oliver-felicity-question

Oλόκληρη η συνέντευξη του στο Phoenix Comicon 2014:


Ευχαριστούμε το Arrow Greece για την μετάφραση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου