Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

SPOILERS by Kreisberg --- Πολλά crossovers Arrow και The Flash!! + Συνέντευξη του Guggemheim

Σύμφωνα με τον Kreinberg το 3x08 επεισόδιο του Arrow και το 1x08 του The Flash θα είναι ένα μεγάλο crossover για την κάθε μία σειρά! Θα υπάρχουν φυσικά και πολλά μικρότερα crossovers στις δύο σειρές όλη την διάρκεια της χρονιάς!

Μας υπόσχονται πως θα υπάρχουν πολλά crossovers. Λέει πως δεν χρειάζεται να παρακολουθεί κάποιος και τις δύο σειρές και δεν υποχρεώνουν κανένα. Εξάλλου εάν βλέπεις μία από αυτές από τα πολλά και μικρά crossovers που θα έχει θα γνωρίζουμε τι γίνεται μέσα σε άκρες και στην άλλη, το The Flash δηλαδή θα είναι ένα πραγματικό spin off του Arrow!

Επίσης η Felicity θα πάει στην Sendral City να δει τον Flash στο επεισόδιο 1x04 του The Flash! Θα πάει να δώσει κάποιες συμβουλές στον Flash και στην ομάδα του αφού ξέρει πως λειτουργεί μια τέτοια ομάδα από πρώτο χέρι μιας και ανήκει στο Team Arrow. Σε εκείνο το επεισόδιο θα γνωρίσουμε και τον Captain Cold!

Σύμφωνα επίσης με τον παραγωγό του Arrow Guggenheim ο Oliver δεν θα ζητήσει ακριβώς από την Felicity ραντεβού αλλά αυτό θα γίνει, θα έρθει από μόνο του. Οι χαρακτήρες φάνηκαν από την αρχή η έλξη που είχαν και τιμώντας τους θα συνεχίσουν σιγά σιγά το όλα θέμα με το Olicity! 


Εμπόδιο όμως θα είναι και ο Ray Palmer (Brandon Routh, Superman) γνωστός από τα comics ως The Atom. Γιατί θα είναι εμπόδιο;; 
Σύμφωνα με την συνέντευξη του Kreisberg τώρα θα υπάρξει έλξη ανάμεσα στον Ray Plamer και την Felicity. Ο Oliver είναι σοβαρός ενώ η Felicity αστεία. Με τον Ray η Felicity θα μπορέσει να κάνει συζητήσεις που με τον Oliver ποτέ δεν έκανε. Θα ταιριάζουν σαν ζευγάρι. 

Promo poster Colton Haynes as Red Arrow - Season 3
Ο Roy από την άλλη νιώθει σαν να βρήκε έναν μεγάλο αδερφό. Θα νιώσει καλά μετά από πολύ καιρό ενώ ο Oliver θα νιώθει περίεργα που έχει έναν μαθητευόμενο ενώ θα δούμε να τον λέει ''τα πήγες πολύ καλά σήμερα''! Φυσικά τίποτα δεν μένει ήρεμο στο Arrow και έτσι και ο Roy θα του χτυπήσει η πόρτα από παρελθόν! 
Όσο για την Thea θα πάει και αυτή στο ''δικό της νησί'' και θα γυρίσει τελείως διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει! 
Ενώ ο Diggle περνά σε ένα άλλο στάδιο με την εγκυμοσύνη της Lyla με αποτέλεσμα να έρχεται συχνά σε σύγκρουση με τον Oliver και το TeamArrow! Η πατρότητα θα τον αλλάξει και αυτόν ριζικά!

Γενικά η τρίτη season θα είναι κάτι ανεπανάληπτο. Ο Oliver θα γίνει αποδεκτός και ως Arrow, η ομάδα δράσης πλέον δεν θα τον κυνηγά και θα είναι ελεύθερος ωστόσο θα είναι μια ανάσα πριν τα πράγματα γίνουν πολύ χειρότερα! Η σειρά θα πάρει άλλη τροπή και το μεγάλο ερώτημα θα είναι μπορεί ο Oliver Queen να έχει τα πάντα; 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου