Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

O Stephen Amell μιλάει για την προοπτική μιας ταινίας Green Arrow


Στην ερώτηση πως θα έβλεπε μια ταινία για τον Green Arrow ο Stephen απάντησε
"Με αφήνει αδιάφορο. Πρώτα απ'όλα θέλουν μια ταινία του Green Arrow από την στιγμή που γυρίζονται 23 επεισόδια τον χρόνο. Δεν μπορεί να είναι κάποιο επίτευγμα.
Λίγες ταινίες θα μπορούσαν να το κάνουν. Πως οραματίζονται μια ταινία αφού γυρίζουμε το 10ο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, θα έχουμε αλλα 13 επεισόδια και κατά πάσα πιθανότητα ακόμα 3ης σεζόνς; Όταν τελειώσει ο δρόμος της σειράς ίσως τότε σκεφτούμε το ενδεχόμενο αυτό.''

Στην προοπτική μιας ταινίας Green Arrow θα ήθελε ο Stephen να τον ενσαρκώσει εκείνος; Ειδικά μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις ότι σε μια ταινία της DC θα υπάρχει ο Flash και δεν θα τον υποδυθεί ο Grant Gustin.
''Ναι φυσικά και θεωρώ πως πρέπει να τον παίξει ο Grant. Πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι επειδή ο Grant παίζει τον Barry Allen στην σειρά δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να τον παίξει αξιόλογα και o Ezra Miler. Μπορεί να υπάρξουν και διαφορετικές ερμηνείες του ρόλου. Μπορεί να βρεθεί και κάποιος άλλος να παίξει καλά τον Oliver Queen. Απλώς πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι υπομονετικοί με το όλο θέμα. Το γεγονός ότι η DC και Warner έχουν ανακοινώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των Comics δεν είναι τίποτα παραπάνω από businnes.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου